چگـــونه و چطـــور ؟

فایل Word رایتینگ خود را به ایمیل mostashari.ielts@gmail.com ارسال نمایید.

لطفا دقت نمایید که فایل ارسالی باید ویژگی های زیر را داشته باشد:
1. فایل ارسالی الزاما Word document باشد.
3. در بالای صفحه اول سوال مربوطه نوشته شود (برای تسک 1 حتما شکل یا جدول سوال در صفحه اول اضافه گردد)
4. در انتهای مقاله اسم نویسنده درج گردد.
5. حداکثر تعداد لغات رایتینگ برای تسک یک 200 کلمه و برای تسک دو 320 کلمه میباشد.

هزیـنه و نحـوه پرداخت

هزینه تصحیح رایتینگ به شرح زیر است:

  • برای هر رایتینگ تسک یک 150 هزارتومن
  • برای هر رایتینگ تسک دو 180 هزارتومن

شماره کارت جهت واریز مبلغ:
0801 – 1257 – 6976 – 6037
به نام امیر مستشاری

  • لطفا پس از واریز مبلغ، عکس فیش واریزی را ضمیمه ایمیل ارسالی نموده و یا از طریق تلگرام به آیدی AmirMostashari@ ارسال نمایید.

زمان دریافت فیـدبکــــــ

  • رایتینگ های دریافتی ظرف 48 ساعت تصحیح شده و به ایمیل شما ارسال میگردد.
  • ایمیل دریافتی شما شامل فایل ورد تصحیح شده ی مقاله و یک فایل صوتی توضیحات مصحح در خصوص اشتباهات نویسنده میباشد.
  • امکان ارسال همزمان بیش از یک رایتینگ (تا چهار رایتیگ) وجود دارد، اما زمان دریافت فیدبک برای سه رایتینگ و بیشتر به 72 ساعت افزایش میابد.

توصیه های زیر را قبل از ارسال رایتینگ جدی بگیرید

ارسال رایتینگ برای تصحیح و دریافت فیدبک یکی از آخرین مراحل کسب آمادگی برای آزمون است. لطفا توصیه های زیر را جدی بگیرید تا بیشترین استفاده را از رایتینگ های ارسالی ببرید.

1. در خاطر داشته باشید که ارسال رایتینگ و دریافت فیدبک انتخابی مناسب برای یادگیری چگونگیِ نوشتن یک رایتینگ صحیح نیست. اصول و باید و نبایدهای رایتینگ نویسی را باید در کلاس رایتینگ فرا بگیرید. هدف از ارسال رایتینگ و دریافت فیدبک ارزیابی سطح و آگاه سازی شما از خطاهایی است که در نوشته هایتان مرتکب آن میشوید ولی نسبت به آن بی اطلاع هستید. شما با اطلاع از این خطاها و دوری از آنها در روز آزمون میتوانید نمره رایتینگ خودتان را بهبود ببخشید.

2. خیلی مهم است که سوالی که اقدام به نوشتن رایتینگ برای آن میکنید از منبعی معتبر انتخاب شود. منابع معتبر در دسترس شامل موارد زیر است:

IELTS Cambridge book series (books 8 to 17)
– Official Cambridge Guide to IELTS
– Mindset series
– Vocabulary for IELTS
– Grammar for IELTS

3. از ارسال رایتینگ برای دریافت فیدبک پیش از کسب آشنایی لازم با اصول رایتینگ نویسی خودداری نمایید به این دلیل که فیدبک زمانی موثر خواهد بود که نویسنده به فهمی نسبی از قوانین مربوط به رایتینگ نویسی رسیده باشد.

4. حتی الامکان سعی شود که رایتینگ های ارسالی در شرایطی نزدیک با شرایط آزمون نگارش شده باشد. اختصاص دادن زمانی بالای یک ساعت برای نوشتن رایتینگ و کمک گرفتن از جملات و واژگان موجود در مقالات اینترنتی در هنگام نوشتن رایتینگ مطلقا توصیه نمیگردد.

5. به خاطر داشته باشید نمره های دریافتی شما توسط مصحح تقریبی میباشد. همچنین نمیتوان با اتکا به نمرات دریافت شده برای رایتینگ هایی که در شرایط غیراستاندارد نوشته شده است نمره رایتینگ را در آزمون واقعی پیش بینی کرد.

6. نوع سوال و موضوع آن در نمره ی دریافتی شما تاثیرگذار است. آشنایی یا عدم آشنایی شما با پرسش مطرح شده تاثیر قابل توجهی بر مدت زمان مورد نیاز شما برای یافتن ایده های مطلوب دارد.

7. با دریافت یک نمره ی بالا در رایتینگ به خود مغرور نشده و به تمرین و مطالعه ادامه دهید و همچنین، با دریافت یک نمره ی پایین امید خود را برای ادامه ی مسیر از دست ندهید.

8. سعی کنید مطالعه ی متون انگلیسی را در وبسایت هایی همچون theconversation.com به شکل مستمر دنبال کنید.

Visit AKIELTS Writing House to Watch Writing Assessment Videos
Amir Mostashari IELTS teacher
AKIELTS A.Mostashari
Menu